Το νόμισμα στην όχθη

Το νόμισμα στην όχθη

«ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΟΧΘΗ», αποτελεί την πρώτη εκδοτική προσπάθεια του πρωτοεμφανιζόμενου συγγραφέα, Απόστολου Θηβαίου. Μια προσπάθεια, που οργανώθηκε και υποστηρίχτηκε απόλυτα από τον Ηλία Μπαρτζουλιάνο και τις ομώνυμες εκδόσεις, ένα νέο, αναπτυσσόμενο εκδοτικό οίκο, με σημαντικούς, νέους συγγραφείς στο δυναμικό του και εκδοτικές προσπάθειες, που επικεντρώνονται στον έντυπο και σύντομα στον ηλεκτρονικό τύπο. Το πόνημα, αποτελεί μια προσπάθεια κοινωνίας του συγγραφέα με τον κόσμο. Η αγάπη για τη συγγραφή, η ανάγκη της δημιουργικής στάσης απέναντι στην καθημερινότητα, μα και η πίστη στη δύναμη του γραπτού λόγου, ώθησε τον συγγραφέα στη δημιουργία του συγκεκριμένου έργου.Μια χαρακτηριστική απεικόνιση της ζωής στο νότο, μέσα από την ανάδειξη του έρωτα ως κίνητρο και ζωοφόρο δύναμη, είναι το θέμα που πραγματεύεται το βιβλίο, αποτελώντας ένα ψυχογράφημα της ανθρώπινης ύπαρξης, μέσα από την επικοινωνία δύο διαφορετικών κοινωνικά και ηλικιακά, ανθρώπων που προσδιορίζονται όμως από μια κοινή συνισταμένη,Τον έρωτα.

Διαβάστε δωρεάν το πρώτο κεφάλαιο του βιβλίου στο booksinfo...Αντίο στο Νότο

Το νόμισμα στην όχθη

Στα φτηνά καταγώγια των πόλεων, ο καπνός δεν μπορεί να κρύψει τη νοσταλγία του θρυλικού βιρτουόζου, τζαζίστα , Μπίλυ Σέντσιλ, για το νότο που άφησε πίσω του. Στης επιτυχίας την αυλαία, ο Κόμπι Γκραντ, δεν αντέχει να λησμονήσει το όνειρο ενός έρωτα, που δεν πρόλαβε να ζήσει. Και για τους δυο αυτούς ταξιδευτές της ζωής, το αντίτιμο, στέκει αφημένο στις όχθες ενός ποταμού. Στις δυο όψεις του νομίσματος, ο έρωτας χαραγμένος, τίμημα ακριβό για την ευτυχία. Και τα μπλουζ, να ντύνουν τόσο εύστοχα τη μελαγχολία ενός νότου, που μοιάζει να ανασαίνει αράθυμα, όπως μια ζωή που σβήνει, όλο θύμησες και μνήμες αλλοτινές.

Απόστολος Θηβαίος - Βιογραφικό

Ο Απόστολος Θηβαίος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1980. Κατάγεται από το Βραχάτι Κορινθίας. Σπούδασε στην Αθήνα, στα ΤΕΙ Πειραιά, στο τμήμα Λογιστικής. Συνεχίζει τις σπουδές του στο ΕΑΠ στο τμήμα Κοινωνικών Επιστημών, στη σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων. Εργάζεται στον τραπεζικό τομέα, ενώ η συγγραφή, αποτελεί για τον ίδιο, όχι μόνο μια προσπάθεια για να κοινωνήσει με τον κόσμο, μα και ένα υπέροχο ταξίδι, για να ανακαλύψει τη «Χαμένη Ατλαντίδα» των δικών του ονείρων.

Διαβάστε δωρεάν το πρώτο κεφάλαιο του βιβλίου στο booksinfo...Αντίο στο Νότο

ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΟΧΘΗ