Μας είπατε για βιβλία...

Μια καινούργια στήλη όπου θα δημοσιεύουμε μικρά ή μεγαλύτερα κείμενα σας που αφορούν τα βιβλία. Στείλτε μας μια φράση, μια πρόταση, μια παράγραφο, ένα άρθρο κάτι για ένα βιβλίο ή κάποια βιβλία ή σχετικό με τα και το όνομα σας για να το δημοσιεύσουμε.

-------------------------

Δεξιώσεις και παρουσιάσεις βιβλίων

Με αφορμή την παρουσίαση ενός βιβλίου σε ένα κλαμπ θα ήθελα να κάνω κάποιες σκέψεις, από τις εικόνες που πέρασαν μπροστά από τα μάτια μου. Πιστεύω ότι οι αναγνώστες θα βρουν, μέσα από το χιούμορ, την ουσία αυτών των εκδηλώσεων...περισσότερα

-------------------------

Διαβάζοντας εδώ και πολλά χρόνια, έρχονται εποχές που ότι βιβλίο και να πέσει στα χέρια μου μου φαίνεται ''άνοστο" και "ξαναδιαβασμένο". 'Ετσι ήταν ευχάριστο σοκ ένα απο τα τελευταία βιβλία που διάβασα "Νυχτερινό τρένο για Λισαβόνα" του Πασκάλ Μερσιέ. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες που θα προκαταλάβουν όσους τυχόν θελήσουν να το διαβάσουν. Θα πω μόνο ότι ήταν ένα βιβλίο που ξανάρχισα να το διαβάζω αμέσως μόλις το τελείωσα. Ευχομαι να προσφέρει σε όλους τους αναγνώστες του τις ίδιες συγκινήσεις που πρόσφερε και σε μένα.

Καλά Ταξίδια!

Ισμήνη

-------------------------

ΜΑΣ ΕΙΠΑΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ...