Το δεύτερο χέρι

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

CHARITY SHOP

Φειδίου 14 -16 τ.κ 106 78 Αθήνα τηλ/φαξ.2103816886

Το δεύτερο χέρι είναι ενα ξεχωριστό κατάστημα. Ένα κατάστημα που σαν ιδέα υπάρχει πολλά χρόνια στο εξωτερικό αλλά στην Ελλάδα το έχουμε δει μόνο με τη μορφή διάφορων παζαριών που οργανώνονται κατα καιρούς για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Το ελληνικό καραβάνι αλληλεγγύης που τόσο έχει βοηθήσει και βοηθάει με το έργο του τα ορφανά παιδιά, άνοιξε το δεύτερο χέρι, ένα charity shop όπου μπορείτε να χαρίσετε αντικείμενα που δεν τα χρειάζεστε πια, αλλά μπορούν να πουληθούν σε χαμηλές τιμές για τις ανάγκες του καραβανιού. Έτσι στο δεύτερο χέρι μπορείτε να χαρίσετε ή να αγοράσετε, από βιβλία μέχρι είδη για το σπίτι, διακοσμητικά, κοσμήματα, παιγνίδια.

Ειδικά για τις ανάγκες σας σε δώρα, το δεύτερο χέρι αποτελεί ιδανική λύση με την ποικιλία των αντικειμένων που διαθέτει, αλλά και με τις χαμηλές τιμές του. Χώρια που τα χρήματα σας θα πιάσουν σίγουρα τόπο.

Το δεύτερο χέρι είναι στο κέντρο της Αθήνας στην Φειδίου 14-16 μέσα στη στοά δίπλα στην εφημερίδα απογευματινή. Οι υπεύθυνοι του καταστήματος (εθελοντές του καραβανιού) θα σας βοηθήσουν να βρείτε κάτι που να σας ταιριάζει από την μεγάλη ποικιλία που διαθέτει το δεύτερο χέρι.

ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΕΡΙ

Το www.booksinfo.gr είναι ένα website αφιερωμένο στα βιβλία. Τα πάντα για τα βιβλία. Μια δημιουργία του www.internetinfo.gr

INTERNETINFO © ΒΙΒΛΙΑ INFO.GR