Κάνω μια ευχή αγοράζοντας βιβλία


Οι φίλοι του καλού βιβλίου καλούνται το ερχόμενο Σάββατο να δείξουν την αγάπη τους όχι μόνο αγοράζοντας ένα βιβλίο αλλά ενισχύοντας και τον αγώνα επιβίωσης που διεξάγουν τα παιδιά που υποφέρουν από διάφορες μορφές καρκίνου.


Χάρη στην πρωτοβουλία που ανάπτυξε η συγγραφέας και εκδότρια Μαρία Στυλιανού, Κύπριοι συγγραφείς θα προσφέρουν μεγάλο μέρος των πωλήσεων των βιβλίων τους για να πραγματοποι­ηθούν πολύ σημαντικές ευχές των καρκινοπαθών παιδιών, που για αρκετά από τα παιδιά είναι όνειρα και μάλιστα απραγματοποίητα. Ταυτόχρονα οι οικογένειές τους θα ενισχυθούν οικονομικά στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν για θεραπεία των παιδιών τους.
Η βοήθεια αυτή θα δοθεί μέσω του Παγκύπριου Συνδέσμου για παιδιά με καρκίνο και άλλες συνα­φείς παθήσεις «Κάνε μια Ευχή» που για δώδεκα τώρα χρόνια βρίσκεται κοντά στα καρκινοπαθή παιδιά και στις οικογένειές τους.
Η πρόσκληση είναι ανοικτή για όλους. Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι να επισκεφθούν την έκθεση βιβλίο­υ που θα διοργανωθεί το ερχόμενο Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2009 από τις 10 π.μ. μέχρι τις 7 μ.μ. στις Βιβλιοεκδόσεις Αναζητήσεις (οδός Τσκάλωφ 10Α, Ομόνοια, Λεμεσός).

Πρώτος θα βρίσκεται στην τελετή έναρξης ο πρώτος δημότης της πόλης της Λεμεσού, Δήμαρχος Ανδρέας Χρίστου, ο οποίος ευγενώς έθεσε υπό την αιγίδα του την πρωτότυπη αυτή εκδήλωση που είναι ένας συνδυασμός αγάπης προς τα βιβλία και τα παιδιά που υποφέρουν.
Την εκδήλωση θα χαιρετήσουν ο Δήμαρχος Λεμεσού, η Διευθύντρια των Βιβλιοεκδόσεων Αναζη­τήσεις κα Μαρία Στυλιανού και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου «Κάνε μια Ευχή» κ. Γιώργος Πενηντα­έξ.
Συγγραφείς επίσης θα βρίσκονται εκεί για να μας μιλήσουν για τα έργα τους και να υπογράψουν τα βιβλία τους. Ανάμεσα τους θα είναι οι Γιάννης Μελέσιος, Ανδρέας Ονουφρίου, Πιερής Πιερή, Μαρί­α Στυλιανού, Μαρία Προδρόμου, Ελίζα Σολέα, Σύλβια Λουκά, Ανδρέας Ζεμενίδης, Ανδρέας Αρισ­τοτέλους και Σταύρος Αναστασίου.
Πληροφορίες στα τηλέφωνα 25561963 και 99779968.

ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΥΧΗ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΒΙΒΛΙΑ