ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΘΗΝΑΣ

ethelogreek@yahoo.gr

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Κύριοι/ες,

Σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές για τα φετινά μαθήματα ελληνικής γλώσσας θα γίνουν την Δευτέρα 20/10 και την Τρίτη 21/10 από τις 6.00 έως τις 8.00μμ, στο χώρο των μαθημάτων Αρίστωνος 6 και Πιερίας (στο ύψος Κωνσταντινουπόλεως 165), στον Κολωνό.

Φέτος θα λειτουργήσουν τμήματα αρχαρίων, μέσων και προχωρημένων. Το τμήμα των προχωρημένων θα λειτουργήσει και ως τμήμα προετοιμασίας για τα κρατικά πτυχία ελληνομάθειας όλων των επιπέδων, μόνο εφόσον υπάρξει ικανός αριθμός ενδιαφερομένων.

Επίσης θα οργανωθεί τμήμα διδασκαλίας αγγλικής γλώσσας για αρχαρίους εφόσον και σ’ αυτό υπάρξει ικανός αριθμός ενδιαφερομένων.

Όλα τα μαθήματα γίνονται τις απογευματινές ώρες από 6.00 – 8.00μμ περίπου και θα είναι δύο δίωρα την εβδομάδα για κάθε τμήμα. Τα μαθήματα είναι δωρεάν και γίνονται από έμπειρους εθελοντές δασκάλους. Δεν απαιτείται κανένα πιστοποιητικό εκ μέρους του αλλοδαπού.

Από την Τετάρτη 22/10 θα σας ενημερώσουμε για τις μέρες και ώρες των μαθημάτων κάθε τμήματος. Οι εγγραφές νέων ενδιαφερομένων θα συνεχιστούν για όλο το μήνα Οκτώβριο.

Σας παρακαλούμε να ενημερώσετε όλους τυχόν ενδιαφερομένους που προσέρχονται στην υπηρεσία σας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε εκτός από την ηλεκτρονική μας διεύθυνση με τα τηλέφωνα:

Αδαμαντία Ξηρίδου 6975839220 (10.00πμ – 1.00μμ)

Γιώτα. Μπούζιου 6972237912 (2.00μμ – 5.00μμ).

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία!

Εθελοντική Εργασία Αθήνας

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ