Διαφήμιση στο ίντερνετ www.booksinfo.gr

Το booksinfo είναι ο ιδανικός χώρος στο ελληνικό ίντερνετ για την προβολή δραστηριοτήτων, προιόντων και υπηρεσιών με στόχευση σε ένα συγκεκριμένο κοινό που το ενδιαφέρoυν τα βιβλία.

Οι διαφημιστικοί χώροι που διαθέτει το booksinfo.gr είναι 3

Διαφημιστικός χώρος 1, top banner στο κλασικο σχήμα για το ίντερνετ 468χ60 στο οποίο χώρο μπορεί να τοποθετηθεί οποιοδήποτε είδος αρχείου. Διαφημιστικός χώρος 2 δεξιά κάθετα 120χ 600 απο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας και Διαφημιστικός χώρος 3, ενσωματωμένη προβολή μέσα στο περιεχόμενο - άρθρο - αφιέρωμα.

Το κόστος είναι σε τρία επίπεδα ανάλογα την ιστοσελίδα που βρίσκονται και τη διάρκεια της προβολής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟ BOOKSINFO.GR

To booksinfo.gr μπορεί να δημιουργήσει καμπάνιες κάθε είδους για την προβολή σας στο ίντερνετ, reach media, aφιερωμένες ιστοσελίδες, text links, στόχευση σε συγκεκριμένες λέξεις και φράσεις κλειδιά στις μηχανές αναζήτησης. Το booksinfo.gr δεν τοποθετεί Pop up παράθυρα στις ιστοσελίδες του καθώς πιστεύει ότι είναι εκνευριστικό για τους επισκέπτες του.

Το booksinfo είναι ο ιδανικός χώρος για την προβολή βιβλίων, εκδόσεων, εκδοτικών οίκων, βιβλιοπωλείων και οτιδήποτε σχετικό με το βιβλίο. Επίσης είναι ιδανικός χώρος για την προβολή προιόντων και υπηρεσιών που θέλουν να προσεγγίσουν τους χρήστες του ίντερνετ που στα ενδιαφέροντα τους περιλαμβάνονται τα βιβλία.

Η διαφήμιση στο ίντερνετ σε ένα website σαν το booksinfo έχει τα εξής χαρακτηριστικά. Χαμηλό κόστος, απόλυτη στόχευση, μεγάλα άμεσα και έμεσα ωφέλη για τον διαφημιζόμενο.

Η προβολή στις ιστοσελίδες του booksinfo μπορεί να συνδυαστεί με την προβολή και στα υπόλοιπα website μας που αφορούν τις τέχνες.

Όταν δεν υπάρχουν αποκλειστικοί διαφημιζόμενοι στο booksinfo, τρέχουμε banners του amazon.com του μεγαλύτερου ηλεκτρονικού καταστήματος στο κόσμο γνωστό για πωλήσεις βιβλίων στο ίντερνετ και του google του μεγαλύτερου διαφημιστικού δικτύου στο ίντερνετ. Μπορείτε να βάλετε διαφήμιση στο booksinfo και μέσω του google ανοίγοντας ένα λογαριασμό εύκολα και γρήγορα κάνοντας κλίκ στο banner google adwords.

 

Για κάθε απορία ή διευκρίνηση σε σχέση με την διαφήμιση στο ίντερνετ και για το πιθανό κόστος μιας καμπάνιας στο booksinfo μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. [επικοινωνία]

Ενημέρωση για όσα σας ενδιαφέρουν για τη διαφήμιση στο ίντερνετ στο άρθρο του Internetinfo Διαφήμιση στο ίντερνετ και στο άρθρο του mediainfo Online Διαφήμιση

webmaster www.booksinfo.gr